array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Naser Fejza

Naser Fejza

Dëshira dhe përkushtimi për mediat që nga përfundimi i  luftës në Kosovë, ka bërë që Naser Fejza të jetë që shumë vite pjesë e Internews Kosova. Naseri filloj punën si  kameraman dhe video editor në emisionin Drejtësia në Kosovë. Fal punës dhe angazhimit profesional, ai sot është producent kreativ në organizatë. Është i diplomuar në fushën e komunikimit masiv, dega Produksion. Naseri  vjen nga Mitrovica, ku paraprakisht ka punuar në disa mediume të ndryshme si Radio dhe Televizon.