array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Luljeta Pacolli Paloja

Luljeta Pacolli Paloja

Luljeta Pacolli-Paloja i është bashkuar ekipit tonë si Asistente e administratës dhe financave. Ajo ka mbaruar studimet Master në kolegjin “ILIRIA” në degën “Menaxhment dhe Informatikë” si dhe është në prag të diplomimit në Universitetin e Prishtinës, Fakulteti Filozofik, drejtimi “Shkenca Politike”.

Luljeta për shumë kohë ka punuar në kompani të ndryshme private, si asistente në zyrën e financave, kontabiliste dhe asistente administrative.

Hobi i saj është planifikimi i dasmave dhe dekorimet.