array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Liridona Ademaj

Liridona Ademaj

Liridona Ademaj është gazetare e cila është bërë pjesë e KALLXO.com në korrik të vitit 2018. Ajo ka ndjekur studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës – Departamenti i Gazetarisë. Aktualisht Liridona është në përfundim të studimeve Master në Gazetari dhe Marrëdhënie me Publikun në UP.

Para se t’i bashkohej ekipit të BIRN, Liridona ka punuar në Agjencinë e Lajmeve “KosovaPress”.

Me qetësinë dhe përkushtimin e saj për të vënë në pah gjendjen e arsimit në Kosovë, fokusi kryesor në artikujt dhe hulumtimet e saj është arsimi i lartë, duke mos lënë anash edhe tema dhe ngjarje nga fusha të tjera.

“Ajo është motër jona, e ka emrin Liridona, Liridonaaa”, janë vargjet me të cilat ajo shpeshherë e fillon ditën e punës. Vargje këto të cilat përsëriten disa herë gjatë ditës për ta motivuar që ajo të jetë sa më efikase në punë.

Liridona veçohet për luftën që bën kundër paragjykimeve, korrupsionit, nepotizmit dhe shkeljes së të drejtave të njeriut, ndërsa në mbrëmje shkruan poezi.

Ish-anëtari i KShC-së: MAShT dhe Qeveria po e rrezikojnë integrimin europian të arsimit të lartë  

Kolegji 'Iliria' sfidon mos-akreditimin me akuza ndaj ekspertes rumune

Reagimi i Universitetit të Pejës, 'një mal' me gabime drejtshkrimore

Demokracia Studentore kërkon nga Haradinaj të mos ndërhyjë në punën e KSHC-së

Universiteti i Pejës mban shpresa në Kuvendin e Kosovës për akreditimin institucional

Pas raportimit të KALLXO.com reagon Haradinaj për mosakreditimin e universiteteve publike

Përveç tri Universiteteve Publike, KShC ua tërheq akreditimet edhe 4 kolegjeve private

Universitetet e Pejës, Prizrenit dhe Mitrovicës nuk mund të regjistrojnë studentë të rinj

Kontoja e mbushur e asamblistit të LDK-së

Aventura verore akademike në UP, sjell botën në Kosovë

Veturat dhe vilat e familjes së asamblistes së PDK-së

UP shpall konkurs gjigand për bashkëpunëtorë të jashtëm

Parlamenti Studentor do të monitorojë provimin pranues të studentëve në UP

Artan Nimani zgjidhet rektor i Universitetit të Gjakovës

Gazetarët e rinj mbjellin drunj dekorues në kampusin e UP-së