array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Liridona Ademaj

Liridona Ademaj

Liridona Ademaj është gazetare e cila është bërë pjesë e KALLXO.com në korrik të vitit 2018. Ajo ka ndjekur studimet Bachelor në Universitetin e Prishtinës – Departamenti i Gazetarisë. Aktualisht Liridona është në përfundim të studimeve Master në Gazetari dhe Marrëdhënie me Publikun në UP.

Para se t’i bashkohej ekipit të BIRN, Liridona ka punuar në Agjencinë e Lajmeve “KosovaPress”.

Me qetësinë dhe përkushtimin e saj për të vënë në pah gjendjen e arsimit në Kosovë, fokusi kryesor në artikujt dhe hulumtimet e saj është arsimi i lartë, duke mos lënë anash edhe tema dhe ngjarje nga fusha të tjera.

“Ajo është motër jona, e ka emrin Liridona, Liridonaaa”, janë vargjet me të cilat ajo shpeshherë e fillon ditën e punës. Vargje këto të cilat përsëriten disa herë gjatë ditës për ta motivuar që ajo të jetë sa më efikase në punë.

Liridona veçohet për luftën që bën kundër paragjykimeve, korrupsionit, nepotizmit dhe shkeljes së të drejtave të njeriut, ndërsa në mbrëmje shkruan poezi.

Prishtinë: Hudhen shishe molotovi mbi një lokal

Abazi: Dorëheqja e Haradinajt alarm së Thaçi po provon ta copëtojë Kosovën

Katër të lënduar rëndë nga rrahja masive

Ndryshohet forma e përzgjedhjes së drejtorëve në shkolla

Opozita: Haradinaj dhe Bytyqi të marrin mësim nga ndërhyrja e kaluar në AKA

Deputeti: Ndërhyrjet e kryeministrit janë të dëmshme për arsimin e lartë

ORCA: Ndërhyrja e parë e Qeverisë në Agjencionin e Kosovës për Akreditim do të përballet me protesta

27 organizata dhe 6 anëtarë të shoqërisë civile i dalin në mbështetje KShC-së

Kosovo Art Academy: Jemi institucion i vogël, s’është dashur të vlerësohemi si universitetet publike

Borxhet e asambleistes së LDK-së

MAShT: Rritja e numrit të studentëve të Mjekësisë, është interes nacional

Ekspertët ndërkombëtarë: Universiteti i Prizrenit nuk e di numrin e studentëve

Ministri rrit numrin e studentëve të Mjekësisë në UP, KShC e quan intervenim politik

KShC: Publiku po manipulohet, vendimet tona po përdoren për lojë politike

Bashkimi Europian kundër Haradinajt: Vendimi për mos akreditim të universiteteve ishte i vështirë por i drejtë