array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Lekë Muqaj

Lekë Muqaj

Që nga viti 2014 Lekë Muqaj punon si monitorues i institucioneve gjyqësore dhe institucioneve të tjera publike në Gjakovë në kuadër të organizatës BIRN Kosova. Leka, më parë ka punuar si praktikant në zyrën ligjore të konsorciumit KEDS në distriktin e Gjakovës, nga i cili ka marr referencën si praktikant i dalluar. Ai u diplomua në Fakultetin e Drejtësisë në Universitetin e Evropës Juglindore në Maqedoni në vitin 2012. Aktualisht Leka është duke përfunduar studimet pasuniversitare në lëmin penalo-juridik.