array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica është Koordinator i Monitorimit të Gjykatave dhe i Zyrës Ligjore të BIRN Kosova. Labinoti është diplomuar për juridik, ndërsa në studimet master i ka kryer në drejtimin “Kontratat Komerciale”, çka lë të nënkuptojë se problemet e natyrës civile-juridike janë të parapëlqyerat e tij, por nuk i shmanget as rasteve të natyrave tjera juridike. Disa procese gjyqësore, përveç rëndësisë profesionale që përbëjnë, e argëtojnë pa masë edhe në një nivel intelektual dhe njerëzor. Labinoti është lindur dhe jeton në Prishtinë.

Truprojat e presidentit sulmojnë lirinë e shprehjes

Kaq aktgjykime publikuan gjykatat e Kosovës në muajin prill

Komentet e Albin Kurtit me të cilat kërkon nga Kushtetuesja anulimin e dekretit të Thaçit

Rreziku nga dënimet për thyerjen e privatësisë në kohën e pandemisë

Mbi 24 mijë aktgjykime të gjykatave të Kosovës të çasshme për publikun

Kaq aktgjykime publikuan gjykatat e Kosovës në muajin mars

Funksionimi i gjyqësorit në kohë pandemie

Cila gjykatë e Kosovës publikoi më shumë aktgjykime në muajin shkurt?

Prokuroria Speciale e Kosovës ka nisur hetimet për ngjarjet në Prekaz më 1998

Prokuroria Speciale bëhet me Departament për luftimin e korrupsionit

Publikimi i aktgjykimeve nga gjykatat e Kosovës për muajin janar 2020

Të dhënat për ankesat disiplinore në gjykatat e Kosovës

BIRN dhe Fol publikojnë Raportin për procedurën disiplinore ndaj gjyqtarëve

BIRN dhe I/KS: Draft Kodi i Etikës së KPM-së shkel parimet kushtetuese

Gjykata e Prishtinës thyen rekordin