array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica

Labinot Leposhtica është Koordinator i Monitorimit të Gjykatave dhe i Zyrës Ligjore të BIRN Kosova. Labinoti është diplomuar për juridik, ndërsa në studimet master i ka kryer në drejtimin “Kontratat Komerciale”, çka lë të nënkuptojë se problemet e natyrës civile-juridike janë të parapëlqyerat e tij, por nuk i shmanget as rasteve të natyrave tjera juridike. Disa procese gjyqësore, përveç rëndësisë profesionale që përbëjnë, e argëtojnë pa masë edhe në një nivel intelektual dhe njerëzor. Labinoti është lindur dhe jeton në Prishtinë.

KGJK sot bëhet me kryesues, Gjykata e Prishtinës me kryetar

Apeli ia vërteton dënimin me burgim të përjetshëm policit Shefki Spahiu për vrasjen e Jetmir Aliajt në kazino

Presidentja në detyrë: Prokurorët të jenë të paanshëm

Gjykata Supreme vendos lidhur me çështjen e verifikimit të votuesve nga diaspora

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese nuk e ndalon kandidimin e Albin Kurtit

Raporti i ekspertit amerikan: Gjykata Speciale duhet të ofrojnë drejtësi të gjitha viktimat e luftës në Kosovë

Gjykata Speciale nuk arrin të sqarojë pse njoftoi se viktimat sipas aktakuzës ishin ‘katolikë’

Sa aktgjykime u publikuan nga Gjykatat e Kosovës në muajin shtator?

Gjykatat e Kosovës rrisin numrin e aktgjykimeve të publikuara gjatë muajit gusht

Gjykatat e Kosovës vazhdojnë publikimin e aktgjykimeve edhe gjatë muajit korrik 2020

Gjykatat e Kosovës rrisin numrin e aktgjykimeve të publikuara

Tomë Gashi: Nuk besoj që amerikanët do të negociojnë me Thaçin pas ngritjes së aktakuzës

Kaq aktgjykime publikuan gjykatat e Kosovës gjatë muajit maj

Monitorimi i mbledhjeve të Këshillit Gjyqësor të Kosovës

Gjykata e Apelit cakton 130 seanca në lëmin penal