array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Labëri Leci

Labëri Leci

Labëri Leci studion Studime të Paqes dhe Konfliktit & Politika të Energjisë në Rochester Institute of Technology (RIT Kosovo).

Para se të bëhej pjesë e ekipit të Internews Kosova, ajo ka qenë e angazhuar si praktikante në Kuvendin e Republikës së Kosovës, ka asistuar në menaxhimin e projekteve në universitetin RIT Kosovo si dhe ka punuar si analiste e politikave të energjisë në Green Art Center.

Për më tepër, Labëria ka punuar si vullnetare për organizata të shumta ndërkombëtare. Fushat e saj të interesit përfshijnë politikat ndërkombëtare, të drejtat e njeriut dhe mbrojtjen e mjedisit.