array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Korab Gërdovci

Korab Gërdovci

Korab Gërdovci ka studiuar në Kolegjin UBT, në degën “Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri”. Pasionin për Teknologjinë e Informacionit e ka filluar që prej moshës 10 vjeç, dhe vijon të jetë i obsesionuar pas teknologjive të reja. Ka pasion edhe sportin, veçanërisht çiklizmin dhe basketbollin. I pëlqen të udhëtojë dhe të kalojë kohë me miqtë e tij të ngushtë. Ka ndjekur kurset ne Cisco dhe Microsoft në drejtime për rrjete dhe teknologji.