array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Kaltrina Rexhepi

Kaltrina Rexhepi

Kaltrina Rexhepi është gazetare në BIRN Kosova që prej vitit 2013. Ajo është e diplomuar për Komunikim Masiv-Gazetari. Kaltrina ka realizuar disa hulmutime të rëndësishme në BIRN Kosova. Ajo ka marrë çmime të para në temat “Fëmijët me Aftësi të Kufizuara”, “Banesa Kolektive pa ujë e Fshatit Magure” dhe “Biznesi i paligjshëm në kurriz të trashëgimisë” nga KOMF, UNDP dhe AGK.