array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Jeton Ispahiu

Jeton Ispahiu

Jetoni iu bashkua ekipi të BIRN Kosova në 2008. Pas një përvoje ndërkombëtare në prodhimin e mediave, Jetoni u bë përgjegjës për ofrimin e editimit në xhirime për “Jeta në Kosovë” dhe Drejtësia në Kosovë”. Jetoni më parë ka punuar për kompani të ndryshme të mediave kanadeze, duke përfshirë CTV-Winnipeg, ku ai shërbeu si një gazetar dhe redaktor video në mes të 2004 dhe 2008. Jetoni u diplomua në prodhimin nga Assinniboine Community College në Brandon, Manitoba, Kanada në vitin 2003.