array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Jeta Xharra

Jeta Xharra

E njohur për natyrën e saj të prerë dhe ‘intervistat e pamëshirshme’ me politikanë, Jeta Xharra

është drejtore dhe kryeredaktore e BIRN Kosova që nga viti 2005. Ajo, gjithashtu, drejton

emisionin “Jeta në Kosovë”, i vlerësuar me disa çmime për hulumtimet dhe temat e trajtuara.

Jeta e filloi punën e saj në gazetari me BBC, duke filluar si producente lokale dhe për t’u bërë

menaxhere e zyrës së BBC në Kosovë, duke punuar më tej edhe në BBC World Service në

Britani. Ajo përfundoi studimet master në Studimet e Luftës nga King’s College London (2000),

si dhe një master në shkrim skenarësh nga London College of Printing (2002). Jeta ka botuar në

media si The Independent, The Economist dhe Sunday Telegraph. Jeta ka qenë drejtore e zyrës

në Kosovë të IWPR, dhe ka dhënë kontributin e saj edhe në art dhe më gjerë në shoqërinë civile.

Kirurgu i SHSKUK-së Kavaja me vetëm nëntë operacione gjatë një viti

Pronarja e ordinancës private ku kishte punuar Aida Namani, kryetarja e bordit të SHSKUK-së, zgjidhet stomatologe në Stomatologji

A është shkurtuar orari për rezonanca magnetike në Radiologji me qëllim që t’u krijohet më shumë profit privatëve?

Manifesta: Kur rrënojat kthehen në art

Intervistë me Mark Galeotti - VIDEO

UP-ja pengon avancimin e një gruaje që mori më së shumti pikë nga komisioni vlerësues i FShMN-së

Çka ka përfituar BIRN nga RTK: dezinformatat dhe akuzat e rrejshme për shantazh 

Dëshmi të reja rreth lobimit me para të buxhetit për copëtim të territorit

Paratë e taksapaguesve u përdorën për të lobuar për ndryshim të kufijve

Ish-këshilltari i Thaçit: "Presidenti nuk duhet të ketë rol në formimin e qeverisë së re"

Serwer i bën thirrje Presidentit për të mos nënshkruar 'marrëveshjen e keqe me Serbinë'

"Jeta në Kosovë": intervistë me Daniel Serwer

Thirrje për t’i thyer muret e burokracisë 

DOKUMENT: Kjo është marrëveshja për linjën ajrore mes Kosovës dhe Serbisë

DOKUMENT: Kjo është marrëveshja për autostrada mes Kosovës dhe Serbisë