array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Hysen Gara

Hysen Gara

Hyseni Gara, që nga viti 2011 kujdeset për rregullimin, ndriçimin dhe mirëmbajtjen e skenës. Njëmijë cilësitë e tjera të Hysenit nuk mund t’i përmbajë asnjë biografi.