array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Granit Mavriqi

Granit Mavriqi

Granit Mavriqi iu bashkua ekipit të Internews Kosova në vitin 2014 si specialist i CG / GFX dhe Menaxher i rrjeteve Sociale, Graniti ka punuar për shumë vite në studion e tijë shtepiake, ndërsa tani mirët më shumë me rrjetet sociale dhe botën e teknologjisë.

Ai ka përfunduar studimet në Fakultetin e Komunikimit Masiv, Produksion.

Në kohë të lirë, e sheh shpesh duke kompozuar diçka në piano virtuale, në kompjuter apo celular.