array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Flaka Fazlija

Flaka Fazlija

Flaka është juriste e diplomuar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Angazhimin profesional e ka filluar qysh si fëmijë ku ka punuar në rolin e gazetares dhe prezantueses në Radio Televizionin e Kosovës (RTK) për shumë vite.

Ka punuar edhe si hulumtuese në kuadër të procesit të draftimit të Kodit Civil të Kosovës.

Ka marrë pjesë në disa gara ndërkombëtare të drejtësisë, përfshirë edhe garën më të madhe dhe një prej më prestigjiozeve në botë Philip C. Jessup – International Moot Court Competition të mbajtur në Washington D.C.

Ajo e ka udhëhequr projektin e financuar nga GIZ për kongresin e parë të shkencave juridike në Kosovë.

Flaka ka veçanërisht interes ndaj të drejtës ndërkombëtare. Ajo dëshiron të kontribuojë për një sistem efikas të drejtësisë që i shërben nevojave pragmatike të qytetarëve dhe e mbron demokracinë.

Flaka është pjesë e BIRN-it në kuadër të zyrës ligjore nga viti 2023.

Pensionohet gjyqtari i Gjykatës së Gjilanit, Ramiz Azizi

Teuta Ibrahimi rizgjidhet kryetare e Komisionit për Vlerësim të Performancës së Gjyqtarëve

Mbledhja e KGJK-së, raportohet se nuk është përmbushur numri i paraparë për bashkëpunëtorë profesional në gjykata

Lëndët e vitit 2021-2022 që aktualisht janë në Gjykatën e Apelit do të rishpërndahen proporcionalisht tek gjyqtarët

Gjykim gati 10-vjeçar për të konstatuar raportimin e drejtë

Padia për shpifje e Enes Gogës ndaj Arbana Xharrës dhe gazetës "Zëri", rasti që priti gati 8 vjet për një vendim

Padia e shpifjes që pret qe 9 vjet

"Dardafon.net" reagon pas suspendimit të Përmbaruesit Privat në kontestin me Telekomin

'Subvencionet V', Aktakuzë ndaj 18 personave

Gjykata Themelore - Burgim dhe gjobë ndaj hetuesit të Policisë

Gjykata miratoi padinë e 'Klan Kosova' ndaj MINT-it

Apeli e vërteton dënimin me burgim të përjetshëm për të akuzuarin që vrau babë e bir në Gradicë të Drenasit

Gjykata merr vendim ndaj dy bujqve të akuzuar për dhënie ryshfeti dhe mashtrim me subvencione

Kushtetuesja vendos që qytetarët të kompensohen për rrymën e paguar për komunat veriore

Pas interesimit të Kallxo.com qytetari pas 20 vitesh hiqet nga evidenca penale