array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Flaka Fazlija

Flaka Fazlija

Flaka është juriste e diplomuar në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Angazhimin profesional e ka filluar qysh si fëmijë ku ka punuar në rolin e gazetares dhe prezantueses në Radio Televizionin e Kosovës (RTK) për shumë vite.

Ka punuar edhe si hulumtuese në kuadër të procesit të draftimit të Kodit Civil të Kosovës.

Ka marrë pjesë në disa gara ndërkombëtare të drejtësisë, përfshirë edhe garën më të madhe dhe një prej më prestigjiozeve në botë Philip C. Jessup – International Moot Court Competition të mbajtur në Washington D.C.

Ajo e ka udhëhequr projektin e financuar nga GIZ për kongresin e parë të shkencave juridike në Kosovë.

Flaka ka veçanërisht interes ndaj të drejtës ndërkombëtare. Ajo dëshiron të kontribuojë për një sistem efikas të drejtësisë që i shërben nevojave pragmatike të qytetarëve dhe e mbron demokracinë.

Flaka është pjesë e BIRN-it në kuadër të zyrës ligjore nga viti 2023.

Prizren, aktakuzë ndaj të pandehurit që dyshohet se vrau një person në prani të bashkëshortes dhe vajzës së tij 3-vjeçare

Mbledhja e KPK-së, raportohet për numër të ulët të prokurorëve në Prokurorinë e Mitrovicës

Mbrohen në heshtje tre prej katër zyrtarëve të akuzuar të Ministrisë së Infrastrukturës

Dosja ndaj tre zyrtarëve të Komunës së Obiliqit të akuzuar se lejuan ndërtime në tokat bujqësore

Supremja i jep dritën gjelbërt fillimit të punimeve në 'Rrugën A'

Rihapet gjykimi ndaj të akuzuarve për manipulimin me vota të diasporës

Si parashihet me ligjin e ri bartja me veturë e fëmijëve dhe personave që s’janë të aftë t’i kontrollojnë veprimet?

Pensionohet gjyqtari i Gjykatës së Gjilanit, Ramiz Azizi

Teuta Ibrahimi rizgjidhet kryetare e Komisionit për Vlerësim të Performancës së Gjyqtarëve

Mbledhja e KGJK-së, raportohet se nuk është përmbushur numri i paraparë për bashkëpunëtorë profesional në gjykata

Lëndët e vitit 2021-2022 që aktualisht janë në Gjykatën e Apelit do të rishpërndahen proporcionalisht tek gjyqtarët

Gjykim gati 10-vjeçar për të konstatuar raportimin e drejtë

Padia për shpifje e Enes Gogës ndaj Arbana Xharrës dhe gazetës "Zëri", rasti që priti gati 8 vjet për një vendim

Padia e shpifjes që pret qe 9 vjet

"Dardafon.net" reagon pas suspendimit të Përmbaruesit Privat në kontestin me Telekomin