array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Drenushë Ramadani

Drenushë Ramadani

Drenushe Ramadani është gazetare hulumtuese në KALLXO.com prej korrikut të vitit 2018.

Ajo ka arritur titullin Bachelor në degën “Gjuhë dhe Letërsi shqipe” në Universitetin Publik të Prizrenit “Ukshin Hoti”, ndërsa momentalisht është duke vazhduar studimet postdiplomike- master në Universitetin Publik të Prishtinës “Hasan Prishtina” – drejtimi Gjuhë Shqipe. Dëshira e madhe që të punojë në fushën e medies e ka shtyrë që me shumë pasion të regjistrojë edhe Fakultetin e Komunikimit Masiv- Gazetari si fakultet të dytë, në Kolegjin AAB.

Para se t’i bashkohet ekipit të BIRN Kosova, ka punuar në portalin informativ “Gazeta Observer”, për tetë muaj.

Fushat, në të cilat Drenusha ka treguar interesim janë temat dhe hulumtimet sociale, fushën e ambientit, qeverisjen lokale, prokurimin publik, reportazhet duke mos anashkaluar edhe çështjet që i raporton në kuadër të lajmeve ditore.

Drenusha është fituese e çmimit të tretë të Ambientit me storien “A po rrezikojnë hidrocentralet zhdukjen e rrjedhave të lumenjve?”, çmim ky i themeluar nga organizata ÇOHU në kuadër të koalicionit Pro OPEN për mbështetjen e gazetarisë së shkruar në fushën e mbrojtjes së ambientit.

OEK dhe OEAK  kërkojnë nga ZRrE të shqyrtojë heqjen e kufizimeve për vetkonsum të energjisë elektrike

Policia e Kosovës thyen grupin e organizuar të kontrabandës

Shala: Ne po krijojmë infrastrukturë për bizneset e interesuara të investojnë në Kosovë

701 fëmijë kërkuan ndihmë mjekësore në QKUK brenda një jave

Aksion i Policisë, konfiskohen stimulues seksual dhe armë - FOTO

Takohet për të dytën herë Ekipi Punues për Hartimin e Planit Kombëtar të Veprimit

78 milionë euro investime në ndërrimin e filterave të Kosovës B

Motra e deputetes së AAK-së punësohet në ministri pa konkurs publik

Komisionit për Miniera dhe Minerale 'i kujtohen ligjet', paralajmëron masa për shkatërruesit e natyrës

Jahjaga: Viktimat e dhunës seksuale të luftës së fundit nuk duhet të ndihen të margjinalizuar

Trefishohet konsumi i mishit në nivel global

Mbikëqyrësi i Shërbimit Civil: Qeveria duhet t’i hapë sytë në emërimet e larta

Ministri njofton heqjen e listës së pritjes në Agjencionin për barna dhe pajisje mjekësore

Policia: Numri më i madh i gjobave janë për tejkalim të shpejtësisë

Avokatja iraniane për të drejtat e njeriut dënohet me 38 vjet burg