array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Deniz Sllovinja

Deniz Sllovinja

Deniz Sllovinja filloi karrierën e tij në prodhimin e mediave në vitin 2005, duke punuar në fushën e fotografisë dhe filmuar deri në vitin 2011. Denizi u bashkua me ekipin e BIRN-it në janar të vitit 2013 si një kameraman dhe video editor për Jeta në Kosovë, Drejtësia në Kosovë dhe KALLXO.com. Para se t’i bashkohej BIRN-it, Denizi ka punuar për “Foto Canon” në Prishtinë dhe TV Top Kosova si video editor. Aktualisht studion në Universitetin AAB-RIINVEST, Departamenti: Komunikim masiv.