Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj është juriste e diplomuar, studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në BIRN është e angazhuar në pozitën e Zyrtares Ligjore, Monitorueses së gjykatave dhe Hulumtuese për BIRN Kosova.

Para angazhimit në BIRN, Blerta krahas studimeve ka marrë pjesë edhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si brenda ashtu edhe jashtë vendit. Ajo ka qenë njëra ndër përfitueset e bursës në programin “Erasmus Mundus” dhe ka kryer kështu një vit të studimeve në Universitetin e Graz-it në Austri.

Blerta po ashtu ka përfunduar edhe praktika të ndryshme si me programin e OSBE-së në Ministrinë e Drejtësisë si dhe në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Prokuroria: Si paguheshin tri gratë kosovare nga ISIS-i?

Mohoi masakrën e Reçakut, dënohet ish-ministri i Listës Serbe

Urdhër arrest ndërkombëtar për Zvonko Veselinoviq, dyshohet për rastin e vrasjes së Enver Zymberit

Rritet numri i pronave të regjistruara në emër të të dy bashkëshortëve nëpër komuna

Blakaj: Është shtuar numri i çifteve që po i regjistrojnë pronat në emër të përbashkët

Kandidatët që dështuan në testin për t`u bërë noterë, kalojnë testin për t`u bërë gjykatës

Misteri i helmimit të votave prokuroria e pa aftë ta zbuloj shkaktarin

Aktakuzë ndaj të kthyerit nga Siria që pretendohet se luftoi përkrah ISIS-it

Burg e gjobë për lëndimin e rëndë trupor e pjesëmarrje në rrahje

Pajtohen Milaim Zeka e Frashër Krasniqi

Frashër Krasniqi e Milaim Zeka nisen për ndërmjetësim

Pas 20 viteve, qytetari thotë se po i lirohet prona e uzurpuar - VIDEO

(VIDEO) Gjykata vendos në lidhje me rrahjen mes Milaim Zekës dhe Frashër Krasniqit

Afera e filmuar nga KALLXO.com, ndëshkohet prokurori Ramiz Buzhala

Pas raportimit të KALLXO.com, prokurorit Rexhep Maqedonci i shqiptohet masë disiplinore