array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj është juriste e diplomuar, studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në INTERNEWS Kosova është e angazhuar në pozitën e Zyrtares Ligjore, Monitorueses së gjykatave dhe Hulumtuese.

Blerta krahas studimeve ka marrë pjesë dhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si brenda ashtu dhe jashtë vendit. Ajo ka qenë njëra ndër përfitueset e bursës në programin “Erasmus Mundus” dhe ka kryer një vit të studimeve në Universitetin e Graz-it në Austri.

Blerta po ashtu ka përfunduar edhe praktika të ndryshme si me programin e OSCE-së në Ministrinë e Drejtësisë sid he në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

DASh- Gjykatat e Kosovës shihen si të ndikuara dhe me drejtësi selektive

Supremja kthen në pikën zero rastin ndaj kryetarit të FFK-së

Komisioneri per Privatesi_Rekrutimi_Kuvendi

Si dështoi për të tretën herë radhazi konkursi për emërimin e Komisionerit për Informim dhe Privatësi

KALLXO.com i kërkon Zyrës së Kryeministrit CV-të e anëtarëve të rinj të bordeve të ndërmarrjeve publike

Gjykata vendos për pezullimin e vendimit mbi shkarkimin e sekretarit të MIE-së

Inspektorët e Shpendit Ahmetit shqiptojnë gjoba duke u bazuar në fotografi, kurse Inspektorët e Mytaher Haskukës jo

Dështimi në parandalim, i dyshuari për vrasjen e gruas e kishte rrahur edhe më parë me bisht të sëpatës

Shëtitja e Hashim Thaçit pa maskë dorëzohet ankesa në inspektoriat

Përparësitë dhe mangësitë e ndryshimeve të pakos së ligjeve për trashëgiminë

KGjK shpall konkurs për Gjyqtarë të Departamentit Special në Gjykatën e Prishtinës dhe atë të Apelit

“Burrat e së drejtës” i lënë gratë e tyre pa prona

Sa pagoi Xhabir Zharku për lirim nga paraburgimi?

Lirohet Xhabir Zharku

Ngritet aktakuzë ndaj Dardan Molliqajt për sulm ndaj Haki Abazit

KPM anulon plotësim ndryshimin e kodit etik që do të censuronte raportimin nga gjykatat