array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj është juriste e diplomuar, studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në INTERNEWS Kosova është e angazhuar në pozitën e Zyrtares Ligjore, Monitorueses së gjykatave dhe Hulumtuese.

Blerta krahas studimeve ka marrë pjesë dhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si brenda ashtu dhe jashtë vendit. Ajo ka qenë njëra ndër përfitueset e bursës në programin “Erasmus Mundus” dhe ka kryer një vit të studimeve në Universitetin e Graz-it në Austri.

Blerta po ashtu ka përfunduar edhe praktika të ndryshme si me programin e OSCE-së në Ministrinë e Drejtësisë sid he në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Ish-ministres Dhurata Hoxha i konfirmohet aktakuza edhe nga Gjykata e Apelit

Policia dhe Prokuroria në vend ngjarje ku dyshohet për mjet shpërthyes

Komisioni i Venecias: Zgjedhja e anëtarëve të KPK-së nga Kuvendi nuk është në kundërshtim me standardet evropiane

"Open Data Kosova" mban konferencë vjetore për transparencën në hapjen e të dhënave

Apeli e anulon dënimin me burgim të përjetshëm ndaj Naser Pajazitajt

EULEX: Jemi duke e përkrahur komunikimin në mes të Kosovës dhe Serbisë në fushën e sigurisë

Sylë Hoxha tha se do të bëjë ankesë ndaj vendimit të gjykatës që e gjeti përgjegjës për fyerje

Gjykata aprovon pjesërisht padinë e zv.kryeprokurores së Shtetit, konstaton se Sylë Hoxha e kishte fyer

Impakti i KALLXO.com - Gjykata e Pejës konfirmon nisjen e procedurës disiplinore ndaj gjyqtares Florije Zatriqi

Konfirmohet aktakuza ndaj Dhurata Hoxhës dhe zyrtarëve të tjerë

Të akuzuarit e aferës '2 milionëshi', deklarohen të pafajshëm

Zv/Kryeprokurorja e Shtetit kërkon 20 mijë euro nga ish prokurori Sylë Hoxha në emër të shpifjes dhe fyerjes

Emisioni i KALLXO.com paraqitet si provë në gjykimin rreth rrënimit të aneks objektit 'Abi Çarshia'

Prokuroria mbyll hetimet për rastet e vdekjes së pacientëve në Klinikën Infektive

'Albin Kurti i ka 2 rrugë: Ose ta lëshoj Kosovën ose të vritet' - 6 muaj burgim me kusht për zyrtarin e Nismës