array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj është juriste e diplomuar, studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në INTERNEWS Kosova është e angazhuar në pozitën e Zyrtares Ligjore, Monitorueses së gjykatave dhe Hulumtuese.

Blerta krahas studimeve ka marrë pjesë dhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si brenda ashtu dhe jashtë vendit. Ajo ka qenë njëra ndër përfitueset e bursës në programin “Erasmus Mundus” dhe ka kryer një vit të studimeve në Universitetin e Graz-it në Austri.

Blerta po ashtu ka përfunduar edhe praktika të ndryshme si me programin e OSCE-së në Ministrinë e Drejtësisë sid he në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Gabimi tragjikomik i Kolegjit të Apelit në vendimin për aktakuzën ndaj Xhabir Zharkut

Hulumtimi i KALLXO: Pranon fajësinë për ryshfet laboranti i IKShPK-së

Gjykata vendos në paraburgim të dyshuarin për masakrën në Izbicë

Gjykata tregon se kur do të nisë procesi gjyqësor ndaj Liburn Aliut

Kompania “EL-FA” kërkon vendosjen e masës së sigurisë ndaj kompanisë “Trepça” (VIDEO)

Gjykata tregon se a iu dha aktakuza Liburn Aliut apo jo?

Ministri Liburn Aliu akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare

Iniciohet procedurë disiplinore ndaj prokurorit Agron Uka

Besnik Berisha: Unë nuk i besoj kësaj gjykate

Lumezi kërkon inicimin e procedurës disiplinore ndaj prokurorit në rastin e Agonis Tetajt

Pas publikimit të fotografisë nga KALLXO.com, ndërrohet prokurori në rastin e vrasjes së Agonis Tetajt

Supremja vendos për ankesat e fundit për zgjedhjet e 14 shkurtit

Konfirmohet aktakuza ndaj 6 të akuzuarve në rastin ‘Hidrocentralet’

Supremja refuzon ankesën e LVV-së lidhur me 9 mijë e 748 pakot me vota nga jashtë

FOL publikon hulumtim lidhur me regjistrimin e pronave të politikanëve