array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj

Blerta Iberdemaj është juriste e diplomuar, studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në INTERNEWS Kosova është e angazhuar në pozitën e Zyrtares Ligjore, Monitorueses së gjykatave dhe Hulumtuese.

Blerta krahas studimeve ka marrë pjesë dhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si brenda ashtu dhe jashtë vendit. Ajo ka qenë njëra ndër përfitueset e bursës në programin “Erasmus Mundus” dhe ka kryer një vit të studimeve në Universitetin e Graz-it në Austri.

Blerta po ashtu ka përfunduar edhe praktika të ndryshme si me programin e OSCE-së në Ministrinë e Drejtësisë sid he në Gjykatën Themelore në Prishtinë.

Kushtetuesja konstaton mos zbatimin e vendimeve për Manastirin e Deçanit dhe lagjen “Dardania” në Prizren

Kushtetuesja e refuzon kërkesën e Listës Serbe për vlerësimin e kushtetutshmërisë së Qeverisë Kurti

Gjykata Speciale siguron se janë marrë masa mbrojtëse për të gjithë dëshmitarët

Prokuroria Speciale shënjëstron dy raste të reja “Nomada” dhe “Crystal Eagle”

Trendafilova: Askush nga shtetet e BE-së asnjëherë nuk më ka thirrë për të më kërkuar ndonjë gjë

Trendafilova: Edhe gjykimi më i mirë nuk do të vlejë nëse ai merret në mirëqenie dhe kurriz të njerëzve

PSD: Policia e Kosovës i lëndoi aktivistët duke përdorur dhunë

Pamje nga arrestimi i aktivistëve të PSD-së pasi vendosën ngjyrë mbi veturat e EULEX-it (VIDEO)

Konferenca për medie e Gjykatës Speciale

Protestohet dhe kundërshtohet Gjykata Speciale, në takimin për media të Kryetares së Gjykatës Speciale

KGjK do t'i publikojë vendimet e Gjykatës Supreme për procedurat disiplinore ndaj gjyqtarëve

Policia e Kosovës me data bazë të të dhënave për përpunimin e rasteve të krimeve të luftës

Mediat raportojnë se gjyqtarët serbë, bojkotojnë punën në veri të Mitrovicës

Trajtimi ndër vite i rastit të të dyshuarit për vrasjen e 18 vjeçares

KGjK: Do të iniciohet procedurë disiplinore nëse vërtetohet neglizhencë gjatë trajtimit të rasteve të më hershme ndaj të dyshuarve për vrasjen e 18 vjeçares

Apeli ja vërteton dënimin me burgim ish-ministrit Ivan Todosijeviq