array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arita Suhodolli

Arita Suhodolli

Arita Suhodolli i është bashkangjitur ekipit të Internews Kosova në Prill të vitit 2018 si Koordinatore e Projekteve. Ajo ka mbaruar studimet Bachelor në Rochester Institute of Technology (RIT Kosovo) në degën “Politikat Publike dhe Menaxhment” dhe nën-degë në “International Relations”. Arita për një kohë ka punuar në bibliotekën dhe administratën e RIT Kosovo. Ajo ka punuar gjithashtu edhe në industrinë e marketingut, në kompani të certifikimit të ISO Standardeve, etj.

Aktualisht, ajo është duke ndjekur studimet Master në degën Menaxhment në kolegjin Universum.