array(1) {
 [0]=>
 array(3) {
  ["square_thumb"]=>
  bool(true)
  ["archive_color"]=>
  string(7) "#ae1919"
  ["menu_attr"]=>
  string(5) "Ekipi"
 }
}
Arbër Kadriu

Arbër Kadriu

Arbër Kadriu është i angazhuar në Zyrën Ligjore të BIRN nga Shtatori 2017. Ka përfunduar studimet postdiplomike në fushën e së drejtës ndërkombëtare në American University Washington College of Law, si bursist i KAEF. Arbëri ka një përvojë të gjatë si aktivist i shoqërisë civile në Kosovë, duke qenë i angazhuar në organizatën Iniciativa për Progres (INPO) prej vitit 2010-2016. Është angazhuar gjatë me të rinj në zhvillimin e mendimit kritik duke organizuar klube të debatit në shumë qytete të Kosovës. Arbëri është dy herë kampion i garave nacionale të debatit në formatin Karl Popper dhe finalist i garës ndërkombëtare të debatit “Skopje Open 2015”. Si pasojë e angazhimit të tij në gara të debatit, Arbëri ka zhvilluar aftësinë për të folur gjerë e gjatë, e për të kundërshtuar çdo argument që i prezantohet. Shpeshherë mund të konsiderohet edhe i padurueshëm.

Gjilan: Aktakuzë për ngacmim seksual të dy nxënëseve derisa po shkonin në shkollë

BIRN dhe Internews Kosova kërkojnë hetim për drejtorin e Postës nga Antikorrupsioni

Studentët e Universitetit të Prishtinës të pestët në Europë në garën për të drejtën ndërkombëtare

Fadil Ismajli zgjidhet kryeshef i NKEK pas ndërhyrjes së amerikanëve

Hapat si mund t'i ndaloni reklamat në hyrjet dhe makinat tuaja

Kushtetuesja ‘konfirmon’ Aida Dërgutin si nënkryetare të Kuvendit

Prokuroria në Prizren ngrit 4 aktakuza për skandalin e mishit

Beteja e humbur e Vasfije Krasniqit për drejtësi në gjykatat e Kosovës

Naim e Bekim Rexhepi dënohen me gjobë për rrahjen në lokalet e QKUK-së / VIDEO

E pranojnë fajësinë të akuzuarit për dhunë në familje

Deputetët kontestojnë raportin e AUV për farërat dhe plehrat e importuar

Shoqata e gjyqtarëve pritet të reagojë për ‘ofendimin’ që policia i bëri gjyqësorit

Anti-Korrupsioni 'ende duke e hetuar' rritjen e pagave të Qeverisë

Specialja reagon për lirimin e Azem Sylës: Nuk kemi obligim të mbajmë evidencë për arrestet

Azem Syla në liri, Specialja lë rastin pa prokuror