Adelina Idrizi

Adelina Idrizi

 

Adelina Idrizi studimet Bachelor i ka përfunduar në Fakultetin Juridik në Universitetin e Prishtinës.

Momentalisht në BIRN është e angazhuar në pozitën Monitoruese Juniore në rajonin e Ferizajt.

Para angazhimit në BIRN, Adelina krahas studimeve ka marrë pjesë edhe në trajnime të shumta rreth fushës së drejtësisë si trajnime dhe punëtori nga USAID. Ajo është edhe përfituese nga Transformational Leadership Program në të cilin me sukses ka përfunduar trajnimet dhe kualifikimet e gjuhës angleze si dhe ka qenë pjese e shumë punëtorive të organizatave vendore.

Adelina po ashtu ka përfunduar edhe praktikën tremujore në Gjykatën Themelore në Ferizaj.

Gjykata vendosi për Xhabir Zharkun

Xhabir Zharku del para Gjykatës, Prokuroria kërkon paraburgim

Ish-togeri i policisë në rigjykim për ryshfet, ndikim e shmangie nga taksat doganore

Prokuroria: Kështu të akuzuarit vidhnin naftë nga ekskavatorët e ‘Bechtel Enka’-s

Dëgjohet dëshmitari i ri në gjykimin e ish-Drejtorit të Urbanizmit të Ferizajt

Mbrohen në heshtje ish-gjykatësja Safete Tolaj, djali i saj dhe polici

Dënohet me burg inspektori i ndërtimit në Shtime

Prokurori: Inspektori i Shtimes bëri dy shkelje, i mori para të dëmtuarit dhe lejoi ndërtime pa leje

Zbuloi sekretin tregtar të djemve të Isa Mustafës, Gjykata merr vendim për shpedituesin

Prokuroria tërhiqet nga aktakuza ndaj njërit të akuzuar për 'spiunim' të biznesit të djemve të Isa Mustafës

Fillon dezinfektimi, dezinsektimi dhe deratizimi i shkollave të Ferizajt

Mungon dëshmitarja, shtyhet seanca ndaj inspektorit të Shtimes

Akuzohen për 'spiunazh' në biznesin e djemve të Isa Mustafës

Deklarohen të pafajshëm të akuzuarit për keqpërdorim të pozitës si dhe shmangie nga pagesat doganore

Ferizaj, ish- Drejtori i Arsimit akuzohet për punësime pa konkurs