Zürich-Prishtinë dhe Geneva-Prishtinë, dy destinacionet e reja të PrishtinaTicket

Tour operatori më i madh shqiptar Prishtina Ticket, njofton publikun për nisjen e fluturimeve direkte nga Zürich dhe Geneva drejt Aeroportit të Prishtinës.

Fluturimet Zürich – Prishtinë dhe anasjelltas do të realizohen çdo ditë të javës dhe fluturimi i parë do të realizohet më datën 24 qershor 2024. Ndërsa fluturimet në linjën Geneva – Prishtinë do të realizohet çdo të mërkurë, të premte dhe të diel, ku fluturimi i parë do të realizohet më datën 3 korrik 2024.

Kujtojmë se GP Aviation dhe Prishtina Ticket po vazhdojnë përkushtimin e tyre për të shtuar destinacione të reja nga Prishtina drejt vendeve ku jetojnë dhe veprojnë shqiptarët.

16 destinacione direkt nga Prishtina dhe anasjelltas

GP Aviation dhe Prishtina Ticket realizojnë me sukses fluturime nga Prishtina për Basel, Zürich, Geneva, Stuttgart, München, Düsseldorg, Hannover, Münster Osnabrück, Nürnberg, Berlin, Memmingen, Hamburg, Ljubljana, Halmstad, Växjö, Luxemburg dhe anasjelltas.

Si ta rezervoni biletën tuaj?

Biletat mund t`i rezervoni online duke hapur faqen www.prishtinaticket.net, ku mund të caktoni kohën e saktë të udhëtimit tuaj me çmime ekonomike. Në çmim të biletës përfshihen FALAS rezervim i ulëses, check in, bagazh dore dhe bagazh deri në 20 kg.

Por, biletën tuaj mund ta rezervoni edhe duke kontaktuar shërbimin për klientë çdo ditë duke filluar nga ora 08:00 deri 23:00, në numrat e telefonit:

🇱🇺  +35220334188

🇩🇪 +49 7621 9165 313

🇨🇭 +41 61 510 06 86

🇽🇰 +383 49 200 286

🇸🇪 +46 470 580 944

🇸🇮 +386 47 774 141

Mënyra e pagesës së biletës tuaj përfundohet lehtësisht nëpërmjet: Mastercard, Visa, Klarna Sofortüberweisung, Apple Pay, Google Pay, Twint, PostFinance ose E Finance.

Të gjitha destinacionet:

 • Basel – Prishtinë
 • Zürich – Prishtinë
 • Geneva – Prishtinë
 • Stuttgart – Prishtinë
 • München – Prishtinë
 • Düsseldorf – Prishtinë
 • Hannover – Prishtinë
 • Münster Osnabrück -Prishtinë
 • Nürnberg – Prishtinë
 • Berlin Brandenburg – Prishtinë
 • Memmingen – Prishtinë
 • Hamburg- Prishtinë
 • Ljubljana – Prishtinë
 • Halmstad-Prishtinë
 • Växjö-Prishtinë
 • Luxemburg-Prishtinë

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.

Udhëtoni sigurtë me NE sepse Prishtina Ticket është anëtare e Swiss Travel Security, të gjithë pasagjerët janë të siguruar për rezervimet e tyre.