Zbritje vjeshte, për Marakli!

Vjeshtën e presim qysh duhet! Me zbritje për Maraklitë që kanë nis me mendu me ble pajisjet e domosdoshme për sezonin e Vjeshtës.

Java e maraklive i shpalos këto zbritje të shumta të artikujve nga data 25 Tetor deri me 01 Nëntor.

Në javën e maraklive mundesh me gjetë nxëmse ECG TV 30 me 2000W me çmim nga 19.90€ në 11.90€ e cila është super praktike dhe efikase. Po ashtu, gjen edhe Kamin DL-8 me çmimin në zbritje 119.90€ nga 133.90€.

E nuk bon me të mungu edhe Autolarese Bosch ku e gjen me çmim aksion 139.90€ nga 164.90€.

Këto e shumë artikuj me zbritje që i gjeni në fletushkën tonë, mund të i bleni deri në 12 këste me 0% interes.

Çmimet me zbritje aplikohen vetëm me BAU CARD andaj ju ftojmë që të anëtarësoheni në kartelën e zbritjes BAUCARD që të përfitoni maksimalisht.

VideoLinku: https://www.facebook.com/baumarketrks/posts/4677066012336587

Shfleto ofertën online për ti parë produktet tjera të shumta në zbritje: https://bit.ly/3m9BAU

BauMarket, BauShembull

Ju mirëpresim!