Zbritje e madhe në Shell Kosova

Për nderë të festes së Fitër Bajramit ejani dhe përfitoni zbritje 6 cent në të gjitha pikat e Shell, si dhe përfito ekstra zbritje me kartelat e anëtarësisë Shell, zbritja vlen këtë vikend nga data 23 deri 25 maj.

Shell njihet për derivate e produktet kualitative dhe origjinale që ofron në çdo pikë zyrtare të saj, duke e parë situatën e krijuar kjo mundësi është ideale qe ju të kurseni edhe me shumë për veturën tuaj.

Shell Kosova ju rikujton që gjatë vizitave në pikat tona të ruani distancën e të kujdeseni për veten tuaj dhe ata që ju rrethojnë.