Zbritje e madhe në Kujtesa

Artikull i sponsorizuar nga Kujtesa

Kujtesa lanson ofertën më të re pakon Mega Hero me -50% zbritje për 6 muajt e pare. Paguaj 6 muajt e parë pakon Mega Hero nga 24.99€ në 12.50€, apo pagesë 1 vjecare nga 299.99€ në 199.99€ ku përfitoni 50% zbritje.

Me +250 Kanale HD, Internet deri ne 1GBS si dhe  plot 26 Ligat e Sportit më të shikuara të cilat transmetohen në Kujtesa si: UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Serie A, La Liga, Ligue 1, Carabao Cup, Coppa D’Italia, NBA, BIBL, Formula 1, MotoGP, Ëimbledon si dhe shumë e shumë Sporte të ndryshme në plot 16+ Kanale të Sportit.

Thirrë tani dhe merr ofertën në numrin: 038 400 010

Oferta dhe sasia janë të limituara!