ArtMotion

Zbritja e madhe në Artmotion vjen bashkë me Digitalb

Data e shumëpritur nga të gjithë klientet, 1 maji shënon rritjen edhe më të madhe të Artmotion, tani duke përfshirë në përmbajtjen e vet të gjitha kanalet e Digitalb.

Nga 1 Maji të gjithë klientëve të Artmotion do të ju pasurohet më shumë pakoja të cilën e kanë, duke përfituar më shumë kanale ekskluzive të platformës Digitalb, si Top Channel, Top News, Bang Bang, Cufo, Explorer, Filma GOLD, MAX, Hits, Comedy, por edhe ekskluzivisht në Artmotion ligen më të madhe në botë, Premier liga dhe shumë kanale të sportit. Përmbi 300 kanale të ndryshme, me internet të shpejte deri në 350mbps ju mundëson Artmotion, juve që dëshironi t’i keni të gjitha në një vend, duke ja shtuar që sot Artmotion ka shërbim të jashtëzakonshëm ndaj klientit.

Kjo e bën Artmotion platformën më atraktive dhe më të përmbushur në treg.

Risi tjetër me rëndësi për të gjithë klientët është që Artmotion nga data 3 Maj do të lansojë ofertë të jashtëzakonshme për të gjithë klientët që dëshirojnë të kenë pakot tona, më kanale të shtuara të DGA. Klientët ekzistues të cilët kanë pako aktive dhe kontrate me Artmotion, kanalet e Digitalb do të ju shtohen në listë te kanaleve.

Pako Premium është pako e plotë me të gjitha kanalet e DGA dhe të Artmotion dhe është pakoja më e pasur në Kosove, me përmbi 300 kanale, internet deri në 350 mbps dhe 28 kanale të sportit, me të gjitha sportet në një vend.

Pako Full është pakoja familjare  më e përmbushur dhe më e plota në treg, me përfshirje të kanalit Top Channel, e kanale tjera të DGA si dhe te gjitha kanalet turke, filma, dokumentar si dhe me kanale të sportit për të gjithë ata që dëshirojnë qe ne pakon familjare, Pako Full ka edhe kanale te sportit ku klientët mund te shikojnë lojë nga liga e kampionëve, dhe lojë tjera të cilat transmetohen në kanalet e sportit në Pakon Full.

Pako Light është pakoja e cila ka shumë kanale të DGA, Top News dhe kanale tjera familjare, si dhe të gjitha kanalet për femijes, si Cufo, Bang Bang, etj.

Vizitoni pikat e shitjes së Artmotion apo thirrni ne 080020600 dhe informohuni per risite në Artmotio, pakot, kanalet dhe ofertat për ju.