VllesaPagesa dhe Art Motion nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për shitjen e produkteve të Art Motion 

 

VllesaPagesa po zgjeron gamën e shërbimeve të saj në partneritet me Art Motion, në mënyrë që të jetë sa më afër klientëve për ofrimin e produkteve të Art Motion në të gjitha degët e saj:

– Pagesat e Internetit,

– Pagesat e TV, etj..

Tani në degët e VllesaPagesa qytetarët e Kosovës mund të kenë qasje më të lehtë në shërbimet e Art Motion.

VllesaPagesa është e angazhuar në vazhdimësi që qytetarëve të Kosovës tu ofroj gamë të gjerë të shërbimeve në një lokacion, lehtësi në qasje ndaj këtyre shërbimeve si dhe fleksibilitet në shum lloje të pagesave.

Për më shumë info vizitoni faqen tonë www.vllesapagesa.com