Vizitë në Pogradec, Strugë, Ohër & Korçë, veç 65€ përmes Sharr Travel

Pos 65 euro.

Kaq kushton vizita tre ditore në Pogradec, Strugë, Ohër & Korçë.

Ofertën e ka nxjerr Agjensioni turistik, “Sharr Travel”.

Në çmim përfshihet:

  • Transporti me autobus komod të Sharr Travel
  • Akomodimi në Hotel Pogradec 4* në Pogradec
  • 2 mëngjese dhe 2 darka
  • Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit.

Për rezervime kontaktoni në:

038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016; ose na vizitoni në zyret e Sharr Travel në Prishtinë, Prizren e Suharekë.