Vetura më e shitur në Kosovë, Sandero i Ri prezantohet me reklamë të veçantë!

 

Kur çdo veturë tjetër përpiqet t’jua merr vëmendjen me reklama luksoze, rreze të diellit e vallëzime të panevojshme, Dacia Sandero i Ri prezantohet me reklamën më interesante ndonjëherë.

Duke treguar se i tërë procesi është zhvilluar në heshtje në mënyrë që klientët ta kenë një veturë me shpenzime ekonomike, çmim të volitshëm dhe teknologji të avancuar, Dacia Sandero dhe Dacia Sandero Stepway janë prezantuar nga Auto Mita.

Kjo veturë përmban motor të ri, ndërrues automatik të shpejtësive, paralajmërim të këndit të vdekur, sensorë të parkimit, kamerë parkimi, drejtim automatik i dritave, hyrje pa çelës, etj.

Veç kësaj, enterieri i ridizajnuar me më shumë hapësirë përmban edhe ekran 8 inç me prekje, kontroll në timon, bluetooth e shumëçkatjetër!

Për më shumë, ndiqni reklamën e mëposhtme apo vizitoni showroom-in e Auto Mitës për ta parë nga afër dhe për ta provuar veturën më të re në treg!

Facebook embed video: https://www.facebook.com/AutoMita.Renault/posts/3206387556130189