Vetëm pak ditë pas lansimit, oferta “Viti i Ri niset ZERO ZERO” thyen rekorde!

Pak ditë më parë, për nder të festave të fundvitit, lideri i industrisë së automobilieve ‘Auto Mita’ ka prezantuar ofertën më të re në treg.

Kjo ofertë, e quajtur “Viti i Ri niset ZERO ZERO”, u mundëson të gjithë klientëve që ta fillojnë vitin e ri me një veturë të re duke përfituar prej ofertës që përfshin:

– Zbritje festive
– 5 vjet garancion
– 1 vjet kasko falas
– Gomat e dimrit falas

Oferta, e cila vlen për veturat e brendit Renault, Nissan dhe Dacia, qysh në ditët e para ka arritur të thyej rekorde të shitjes, duke pasur interesim të jashtëzakonshëm të klientëve që duan t’i nisin aventurat e vitit të ardhshëm me veturë të re!

Kjo ofertë vlen për të gjitha veturat që janë në stok, ndërkaq për më shumë info mund ta vizitoni showroom-in e Auto Mitës, ku edhe mund t’i testoni të gjitha veturat në vozitje!