Vetëm një muaj nga lansimi, kërkesë e madhe për Renault Austral – shitjet tejkalojnë pritshmëritë

Vetëm një muaj pas prezantimit zyrtar në Prishtinë, nga përfaqësuesi zyrtar Auto Mita, kërkesa për Renault Austral tejkalon të gjitha pritshmëritë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

 

Si fitues i çmimit Auto Best 2023, Renault Austral sjell: teknologjinë e avancuar 4Control, motor hybrid, 32 sisteme ndihmëse të shoferit dhe shumë veçori të tjera bëjnë veturën Austral t’i kaloj të gjitha pritshmëritë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Këto veçori e bëjnë këtë veturë tejet të dëshiruar nga të gjithë vozitësit dhe adhuruesit e veturave, dhe mund ta merrni duke filluar nga çmimi 29.990 euro.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Rezervo test vozitje dhe përjeto nga afër veturën më të re Renault Austral

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Facebook: Auto Mita

Nr.tel:045 500 588

E-mail:[email protected]