Udhëtoni me 'Sharr Travel' për në 'UNUM Festival'

Festivali më i madh në Ballkan i muzikës elektronike e ka përzgjedhur kompaninë më të madhe në Kosovë “Sharr Travel” si kompani partnere për bartjen e pjesëmarrëseve të festivalit nga Prishtina për në Shëngjin dhe anasjelltas.

Përmes autobusëve më komfor në vend kompania “Sharr Travel” duke nisur nga sot deri më 6 qershor cdo ditë do të bartë pjesëmarrësit nga Prishtina për në vendin ku mbahet festivali në Shëngjin dhe anasjelltas.

Tashmë kompania ka publikuar edhe orarin e nisjes

Nisja nga Prishtina në ora 05: 00 nga stacioni i autobusëve në Prishtinë – Linja 1
Nisja nga Prishtina në ora 12: 00 nga stacioni i autobusëve në Prishtinë – Linja 2

Deri sa kthimet behën me 5,6,7 qershor

Çmimi 12€ për person (Bileta një drejtim)

Për informata kontaktoni në:
Rezervoni në Viber klikoni këtu: https://sharrtravel.com/viber
ose na vizitoni në zyret tona:
Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton, 038/610015
Prizren, përballë stacionit të autobusëve, 029/224016
Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve, 049/610015