Si ta dekoroni shtëpinë në stilin minimalist – madje duke kursyer deri në 60%!

 

Stili maksimalist i dekorit nënkupton më shumë të çdo gjëje; kjo do të thotë më shumë prej ngjyrave tuaja të preferuara, më shumë materiale e më shumë aksesorë. Ky stil ka të bëjë me krijimin e një ambienti shtëpiak të ngrohtë, personal dhe, mbi të gjitha, unik!

Për ta dekoruar shtëpinë tuaj me stil maksimalist, ju mund t’i ndiqni hapat e mëposhtëm:

– Hijeshoni me aksesorë të ndryshëm. Pra mbusheni shtëpinë me kujtime të udhëtimeve, me vazo dhe me aksesorë të ndryshëm dekorativë.

– Kombinojeni të vjetrën me të renë. Një prej arsyeve të popullaritetit të trendit minimalist është se nuk keni nevojë t’i blini të gjitha gjërat menjëherë. Mjafton që mobiliet aktuale t’i kombinoni me gjëra të reja që i përzgjedhni me kujdes.

– Këshilla e fundit: Perdet! Për ta krijuar një dekor të bukur, jepni ndjenjë e pamje dhomës me perde të bukura.

Të gjitha këto këshilla dhe ndryshimin e mahnitshëm në shtëpinë tuaj tani mund ta bëni me 60% zbritje.

Kjo sepse duke filluar nga data 14 e deri më 27 gusht, JYSK sjell zbritje në një asortiment të gjerë të produkteve, i cili gjithashtu eshte vendi ideal ku mund ta shijoni frymën skandinave.