Shell Kosova Uron 13 vjetorin e Pavarësisë së Kosovës

Kremtimi i 13 vjetorit të pavarësisë së Republikës së Kosovës është një nder dhe kënaqesi e veçantë për vendin tonë.

Duke mos harruar të kaluarën tonë dhe sakrificën e bërë për arritjen e shtetformimit të Kosovës ndjehemi të obliguar të i falënderojmë të gjithë ata të cilët kontribuan për të begatuar dhe stabilizuar shtetin tonë

Ne gjithmonë do t’ju jemi mirënjohës heronjve dhe luftëtarëve të pavarësisë së Kosovës! Gëzuar!