Sharr Travel organizon 4 herë në javë udhëtime nga Zvicra në Kosovë

Kur pushimet verore janë në vlugun e tyre dhe shumica e njerëzve planifikojnë të pushojnë, kompania e mirënjohur kosovare Sharr Travel vazhdon të organizojë udhëtime nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas.

Sharr Travel me autobusët modern “Euro 6” realizon udhëtime të sigurta me shërbime kualitative dhe çmime të volitshme 4 herë në javë nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas.

Nisja bëhet nga këto qytete: Geneva, Lusanne, Bern, St.Gallen, Zurich, Luzern, Bellinzone, Freiburg, Basel, Olten dhe Will për Kosovë dhe anasjelltas.

Sharr Travel mundëson udhëtimin për familjet kosovare me çmime speciale.

Stafi profesional i Sharr Travel ofron shërbime kualitative duke filluar nga autobusët më modern me siguri maksimale, shërbim të pijeve dhe kafeve gjatë udhëtimit.

Prandaj, të dashur bashkatdhetarë mos hezitoni të bëni rezervimet tek Sharr Travel për të vizituar familjet dhe më të dashurit tuaj në Kosovë në atdheun tuaj.

Për më shumë informacione telefononi në:

Kosovë:

+ 381 38 610 015
+ 383 44 610 015
+ 383 49 610 015
+ 383 44 542 029
+383 49 344 260

Zvicër:

+41 44 500 41 55
+41 76 531 06 37 viber

Ose na vizitoni edhe faqen https://sharrtravel.com/ ose në Facebook: https://www.facebook.com/SharrTravel .