'Sharr Travel' lider për korrektësi e profesionalizëm

Kompania më e madhe turistike në vend “Sharr Travel” vazhdon të jetë lider në vend për cilësi dhe profesionalizëm.

Mbi 20 autobusë të gjeneratave të fundit, me një staf super të kualifikuar kompania turistike “Sharr Travel” prej më shumë se një dekade ofron Klientëve të saj besnik udhëtime super komode me autobusë super luksoz, shërbime të biletave, aeroplanë dhe tragete në të gjitha shtetet e botës, duke treguar profesionalizëm të lartë.

Kompania turistike “Sharr Travel” tashmë është pikë referuese për çdo klient, falë komoditetit të ofruar, dhe çmimeve shumë të arsyeshme të ofruara si brenda vendit me oferta speciale, po ashtu edhe jashtë saj.

Gjatë viteve të kaluara kompania është dëshmuar se për klientët e saj ka ofruar çmimet më të ulëta në treg, derisa ka përfaqësuar resortet më të mira turistike në Shqipëri e rajon me shërbimet ‘all inclusive’, etj.

Klientët kanë llojllojshmëri të zgjedhjes për të udhëtuar me “Sharr Travel”, dhe stafi profesional i kësaj kompania udhëtimet i bën të paharruara.

Thjeshtë secila mbetet tregim në vete!

Prandaj, nëse jeni duke udhëtuar për biznes ose për argëtim, grup i organizuar ose kudo që ju çon biznesi ose dëshira, mundësitë që ofron “Sharr Travel” do t’ju ndihmojnë të gjeni ofertën më të mirë në dispozicion.

Komoditeti i kompanisë “Sharr Travel” është i pakrahasueshëm, në raport me kompanitë tjera që operojnë në tregun vendor.

Shikoni platformën e kompanisë “Sharr Travel” në internet sharrtravel.com. I besuar nga mijëra klientë në gjithë vendit dhe më gjerë.

Mos humbisni kurrë një udhëtim nëse mundeni ta bëni, dhe zgjedhja është me agjencionin “Sharr Travel”.

Andaj, gjëja e parë është, shikoni një vështrim se çfarë shërbimesh të udhëtimit online ofron për ju, ne jemi gjithmonë besnik ndaj jush.

Shërbimet:

Rezervimet online;

Paketa Individuale;

Arazhmane turistike;

Udhëtime grupore;

Autobusë me qera;

Rezervime me autobus;

Rezervime me aeroplan;

Rezervime me traget.

“Sharr Travel” ofron një qasje të efektshme për të gjithë klientët që udhëtojnë. Ai përfshin aksesin e klientit në një faqe interneti, ose platformë në të cilën atyre u ofrohet një shumëllojshmëri e gjerë opsionesh udhëtimi nga një numër ofruesish të ndryshëm udhëtimi dhe akomodimi.

Oferta vikendi:

Oferta ditore;

Oferta dy ditore;

Oferta javore dhe më shumë.

Cilat janë avantazhet e rezervimit përmes agjencionit “Sharr Travel”

Këtu janë disa nga përfitimet e rezervimit të shërbimeve të udhëtimit te kjo kompani .

Hotelet:

Oferta e hoteleve luksoz ne rajon dhe më gjerë;

Oferta e hoteleve veror dhe dimëror.

Kushtet e udhëtimit:

Pasagjerët mund të bëjnë rezervimet e tyre në zyrat e “Sharr Travel”, ose në agjencitë e partnerëve të saj, kompania dhe stafi do ua konfirmojë rezervimin tuaj përmes email-it ose telefonit.

Pagesat:

Pagesat kryhet në momentin e tërheqjes së biletës nga ana e udhëtarit. Pagesa mund të kryhet përmes pagesave në bankë ose dhënies së parave në dorë qoftë në zyrat e “Sharr Travel” ose në zyrat e partnerëve të kësaj kompanie.

Ndryshimet e udhëtimit:

Në rast të ndonjë ndryshimi në udhëtim nga ana kompanisë “Sharr Travel” (ndryshimi i orarit, etj), ju do të njoftoheni më herët nga stafi i kompanisë. Në rast të ndonjë ndryshimi të udhëtimit nga ana juaj, ju duhet të lajmëroheni në zyret e kompanisë disa ditë para udhëtimit. Bileta e blerë njëherë nuk kthehet, por mund të shfrytëzohet nëse ka vende të lira në ndonjë udhëtim tjetër të dëshiruar.

Nisjet dhe vonesat:

Pasagjerët duhet të jenë në vendin e nisjes minimum 15 minuta më herët. Nëse nuk jeni në vendin e nisjes në orarin e caktuar, atëherë agjencia fiton të drejtën të anulojë biletën tuaj, dhe nuk mban përgjegjësi në kthimin e saj.

Kushtet e udhëtimet:

Çdo udhëtarë në autobus duhet të ketë me vete biletën e udhëtimit me emër, mbiemër, datën e nisjes, destinacionin. Në rast të humbjes së biletës, udhëtari është i obliguar të blejë biletën tjetër. Përjashtim kanë pasagjerët të cilët udhëtojnë si grup i organizuar dhe nuk kanë biletë individuale për shkak se pagesa kryhet për grup.

Dokumentacioni:

Gjatë realizimit të udhëtimit, pasagjeri duhet të ketë me vete biletën dhe dokumentet e nevojshme të udhëtimit. Në rast të ndonjë parregullsie në dokumentacion të pasagjerit, agjencia nuk mban përgjegjësi në kthimin e pagesës.

Ankesat:

Për çdo ankesë të çfarëdo llojit mbi udhëtimin, pasagjeri duhet të lajmërohet menjëherë në zyret e “Sharr Travel”, të na kontaktoj përmes telefonit, ose të na shkruaj në emailin tonë zyrtar [email protected]

Qëndroni në kontakt me ne në rrjetet sociale për publikimet më të fundit të shërbimet më të reja të ofruara nga ne.

Informatat kontaktuese:

Zyra Nr.1 Prishtinë:

Adresa: Bulevardi Bill Klinton nr.16

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Tel: + 383 (0) 38 610 017

Mob: + 383 (0) 44 610 015 viber

Mob + 383(0) 44 542 029 viber

Mob + 383(0) 49 344 260

E-mail: [email protected]

Zyra në Prizren:

Adresa: Rruga De Rada

(përballë stacionit të autobusëve)

Tel: + 383 (0) 29 224 016

Mob: + 383 (0) 45 856 228

Pagesat përmes bankës:

Banka: Teb Sh.a Prishtinë, Kosovë

Kodi i Sëift/ Bic: TEBKXKPR

Emri i përfituesit: Sharr Travel Shpk

Llogaria e përfituesit: 2020000008569346

Adresa e përfituesit: Uçk Nr 101, Prishtinë