Sharr Travel, lider, 4 herë në javë udhëtime nga Zvicra në Kosovë

Kompania turistike, Sharr Travel organizon katër herë udhëtime në javë nga Zvicra në Kosovë.

Udhëtimet realizohen në këto data: 16 dhjetor (e premte), 20 dhjetor (e marte), 21 dhjetor (e mërkure), 23 dhjetor (e premte), 24 dhjetor (e shtune), 27 dhjetor (e marte), 28 dhjetor (e mërkurë) dhe 30 dhjetor (e premte) etj.

Për info të tjera:

https://sharrtravel.com/sq/linja-kosove-zvicer-kosove-2/

🇨🇭 Zvicër:

+41 44 500 41 55

+41 76 531 06 37 viber

☎ Për rezervime kontaktoni në:

🇽🇰 Kosovë:

+ 383 38 610 015

+ 383 38 610 016

+ 383 49 610 015

+ 383 44 610 015

+ 383 44 542 029

+ 383 49 344 260