Foto: Sharr Travel

“Sharr Travel”, kompania kosovare me flotën më moderne të autobusëve

Ballafaqimi i të gjithë botës me pandeminë COVID-19 ka lënë gjurmë të shumta në mbarë njerëzimin.

Për shkak të mbylljes së madhe që i ndodhi botës, të prekur ishin edhe diaspora jonë, të cilët për shkak të mbylljes së kufijve nuk e kanë vizituar vendlindjen e tyre, Kosovën.

Më shumë se çdo vit tjetër, këtë vit, mërgimtarët kosovarë janë duke planifikuar të udhëtojnë drejt vendlindjes së tyre.

Për fatin e tyre të mirë, këtë vit gjërat janë përmirësuar dukshëm, duke u krijuar të gjitha kushtet që të udhëtohet sigurtë drejt Kosovës.

E për këtë, kompania kosovare “Sharr Travel” me flotën e autobusëve më modern Euro 6, është duke organizuar udhëtime 4 herë në javë nga Zvicra në Kosovë.

“Sharr Travel” ofron mundësi udhëtimi nga Zvicra në Kosovë dhe anasjelltas me autobusë modern me staf profesional të cilët ofrojnë siguri dhe komoditet gjatë gjithë udhëtimit.

Për më shumë, udhëtarët e “Sharr Travel” mund të shfrytëzojnë internetin më të shpejtë gjatë gjithë rrugës. Po ashtu ata do të shërbehen me pije freskuese dhe kafe.

“Sharr Travel” ofron çmime shumë të favorshme të udhëtimit.

Nxitoni dhe rezervoni vendin tuaj të udhëtimit me Sharr Travel.

 

Për më shumë informata mund të klikoni në faqet e Sharr Travel:

https://sharrtravel.com/ 

https://www.facebook.com/SharrTravel/ 

Numri kontaktues: 038 610 015