Renault vjen me konceptin e ri të së ardhmes! – Scenic Vision

Po shihni shumë avancime në industrinë e automobilave por atë më të nevojshmen, më interesanten dhe më të rëndësishmen nuk e keni dëgjuar deri më tash.

Po flasim për një koncept të krijuar nga Gilles Vidal për veturën e llojit Renault Scenic Vision.

Është fjala për eko dizajn të avancuar ku 70% e kësaj makine është bërë nga materiale të ricikluara nga pjesë alumini, plastika në ulëse dysheme, rripat e sigurimit, deri te druri dhe pëlhura brenda. Të gjitha të bëra nga materiale të ricikluara që më vonë mund të ripërdoren.

Dhe Renault prezanton konceptin më të ri me teknologji të lartë me motorr me tre cilindra 1.6 litra turbocharged që përdor hidrogjenin si lëndë djegëse tash më vec është në testim i cili po shfaqet momentalisht në eventin më të madh në planet ChangeNOW në Paris nga 19-21 maj 2022.

Po ashtu Renault vjen me linja perfekte, me pamje të jashtme të butë dhe të strukturuar e cila zbulon drejtimin e ri në dizajn.

Me një fjalë Renault me këtë avancim tregon raportin e tij miqësor që ka ndaj mjedisit të jashtëm.

Veturën Renault e gjeni në familjen e madhe Automita!