Prishtina Mall organizon aktivitete të shumta për diasporën që feston kulturën dhe traditat shqiptare

Prishtina Mall është e emocionuar të shpallë një aktivitet të gjallë dhe të pasur kulturor të diasporës, që do të zhvillohet nga data 21 qershor deri më 31 gusht 2024. Këto ngjarje synojnë të festojnë dhe shfaqin trashëgiminë e pasur të kulturës shqiptare përmes një sërë aktivitetesh tërheqëse dhe argëtuese.

Vizitorët mund të presin me padurim një sërë ngjarjesh magjepsëse që nxjerrin në pah thelbin e traditave dhe artit shqiptar.

Aktivitetet kryesore përfshijnë:

  • Performanca koncertale – Sabri Fejzullahu dhe të tjerë.
  • Ekspozita e monumenteve; artefakteve dhe veshjeve origjinale tradicionale shqiptare.
  • Oda tradicionale shqiptare
  • Arti i të bërit të Plis-a, instrumenteve shqiptare, thika dhe shpata tradicionale dhe shumë vepra tjera artizanale.
  • Koncerte tradicionale të ansambleve dhe shumë aktivitete të tjera gjatë gjithë verës.

Prishtina Mall fton të gjithë t’i bashkohen kësaj feste spektakolare dhe të zhyten në bukurinë dhe pasurinë e kulturës dhe traditave shqiptare. Mos e humbisni këtë mundësi unike për t’u lidhur me trashëgiminë e diasporës shqiptare dhe për të shijuar një verë të mbushur me aktivitete edukative dhe argëtuese.

Bashkohuni me ne nga data 21 qershor deri më 31 gusht dhe festoni kulturën shqiptare në Prishtina Mall!

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit www.prishtinamall.com.

Rreth Prishtina Mall:

Prishtina Mall është destinacioni kryesor i blerjeve dhe argëtimit në Kosovë, duke ofruar një gamë të gjerë të dyqaneve me pakicë, opsione ngrënieje, argëtimi dhe ngjarje kulturore për vizitorët nga i gjithë rajoni.