Pikat e Shell Kosova të hapura 24/7

Në Shell, për sigurinë tuaj, në kujdesemi që në baza të rregullta të dezinfektojmë aparatet e mbushjes të derivateve, qasje të lehtë në dezinfektues të duarve në të gjitha pikat, toaletet pastrohen dhe dezinfektohen rregullisht, POS Terminalet pastrohen me lecka antibakteriale.

Ne vazhdojmë të kujdesemi për shëndetin tuaj dhe të kolegëve tanë dhe t’i respektojmë rregullat e IKSHPK-së. Të gjitha pikat vazhdojnë të ofrojnë shërbimet dhe mbesin të hapura 24/7 në të gjithë Kosovën.