Petrol Company ulë çmimet në disa pika të saj: Diesel: 1.59 Euro dhe Benzinë: 1.32 Euro

Derisa kohët e fundit çmimet e derivateve janë rritur në vendin tonë,  Petrol Company vjen me zbritje.

Më 15, 16, 17 shtator 2022, në Petrol Company, Diselin mund ta merrni vetëm me 1.59 € për litër,  ndërsa benzinën  1.32 € për litër.
Kjo ofertë vlen në pikat e Petrol Company në Bresje,  në Fushë Kosovë, në Qyshk të Pejës, në Qendër të Pejës dhe te Fusha e Pejës në Pejë.

Petrol Company për herë të parë në tregun e vendit tonë ka sjellë një aplikacion online, ku çdo klient mund të menaxhojë dhe planifikojë shpenzimet për derivatet, të shikojë historinë e blerjeve në litra dhe euro, mund të përcjellë historinë e kursimeve, dhe gjatë blerjes duke skanuar produktet mund të fitojnë zbritje jo vetëm në derivate por edhe në restorantet  #BeHappy dhe marketet #OneStopShop.

Të gjithë ju që dëshironi të kurseni kohë, të keni një plan të mirë menaxhimi dhe të fitoni zbritje, shkarkoni aplikacionin në dy sistemet operative,  Android dhe iOS.

👇Shkarko aplikacionin

📳Play Store: https://bit.ly/3lq2h5D

📳App Store: https://apple.co/34Bm5w3

Jeto më lirë, me Petrol Company!