Petrol Company mirëpret bashkëatdhetarët me çmime të lira në të gjitha pikat e saj

Krahas ditëve të nxehta, freskia vazhdon të gjendet në çdo pikë të Petrol Company.

Me çmimet të lira të derivateve në treg dhe me cilësinë e tyre që është pjesa më e rëndësishme, kjo kompani bën që çdo shofer të ndjejë sigurinë duke u furnizuar tek Petrol-i, sepse nga vetë performanca e veturave tashmë dëshmohet që faktor kyç janë derivatet cilësore.

Në Petrol Company tashmë dihet se nuk janë vetëm derivatet në pytje që të gjithë duan të vizitojnë pikat e ndryshme në Kosovë. Si kompani inovative, duke i dhuruar eksperiencat më të mira konsumatorit, çdo ditë në Be Happy Restaurant, menyja vazhdon të pasurohet me ushqime cilësore dhe kokteje e pije pafund, ku secili mund ta bëjë një takim romantik, të festojë ditëlindjen, të bëjë takime pune e shumë qejf.

Prandaj ashtu siç kalohet çdo ditë e bukur me produktet dhe shërbimet e Petrol Company gjatë vitit, me po aq dashuri mirëpriten edhe bashkëatdhetarët të cilët vazhdojnë të jenë besnik ndaj këtij brendi.