Pesë arsye pse duhet të vizitoni Lubjanën!

Kliko këtu, bashkohu në grupin e KALLXO në Viber dhe informohu në kohë reale me lajmet kryesore gjatë ditës

Krahasuar me kryeqytetet e tjera evropiane, Lubjana është e vogël, përderisa në Slloveni është qyteti më i madh.

Në Lubjanë jetojnë rreth 290 mijë banorë. Lubjana është qytet i bukur dhe atraktiv që mund të vizitohet edhe duke ecur në këmbë. Lubjana konsiderohet e vogël nga sipërfaqja mirepo e madhe për nga cilësia e jetës.

Këto janë disa nga arsyet pse duhet të vizitoni Lubjanën:

  1. Kompania më e madhe shqiptare Prishtina Ticket nga 31 mars 2023 organizon rregullisht, 2 herë në javë fluturime, çdo të hënë dhe të premte nga Prishtina në Lubjanë dhe anasjelltas;
  2. Lubjana konsiderohet një nga kryeqytetet më të bukura në Evropë, një qytet i vjetër me rrugë të bukura me kalldrëm, ndërtesa me ngjyra, restorante dhe kafiteri të veçanta, jetë të mirë nate si dhe shumë e shumë veçanti të tjera;
  3. Qytet historik është Lubjana me shumë monumente historike, kështjella me një histori magjepsëse;
  4. Lubjana është me shumë gjelbërim ku mund të relaksoheni në parqet dhe kopshtet që mbushin çdo pjesë të hapësirës rezervë të qytetit;
  5. Kryeqyteti Lubjana është qytet i ri si për nga mosha ashtu edhe nga njerëzit e saj – qytet i studentëve. Lubjana është qytet i kulturës e festivaleve me shumë ngjarje kulturore, me shfaqje muzikore, opere, baleti dhe teatrale, por ka edhe festivale kushtuar ushqimit, letërsisë dhe filmit. Ky qytet është për të gjithë.

Për një udhëtim të paharruar në Lubjanë rezervoni biletën në www.prishtinaticket.net ose telefononi në qendrën e thirrjeve:

🇩🇪 +49 7621 9165 313
🇨🇭 +41 61 510 06 86
🇽🇰 +383 49 200 286
🇸🇪 +46 470 580 944

Kompanisë Prishtina Ticket në vitin 2022 i besuan 365.357 pasagjerë duke realizuar udhëtimet e tyre, numër ky që përbënë 12.22% të udhëtarëve që kanë udhëtuar nëpërmjet Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Kontaktet në Facebook dhe Instagram.