Përparim Rama prezanton megaprojektin infrastrukturor për Prishtinën (Video)

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryetar të Prishtinës, Përparim Rama, ka shpalur programin për infrastrukturën në kryeqytet.
Ndërtimi i Unazës së Mesme të Prishtinës,
respektivisht segmentin nga rruga e Veternikut te Zona Industriale e deri te Qendra e Panaireve, do të jetë megaprojekti i urbanistit dhe arkitektit me renome botërore, Përparim Rama për kryeqytetin e Kosovës.
Video nga projekti i Përparim Ramës:
INFRASTRUKTURA
Do ta ndërtojmë Unazën e Mesme të Prishtinës, respektivisht segmentin nga rruga e Veternikut te Zona Industriale e deri te Qendra e Panaireve, për të mundësuar integrim dhe qasje në qytet, e cila do ta lirojë trafikun e brendshëm dhe do të mundësoje krijimin e vendeve të punës dhe të zhvillimit ekonomik të qytetit.
PROGRAMI 2021-2025 – https://prforpr.com/